Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor, Ankara'da bulunduğu apartmandan atlayarak intihar etti. 31 Mart yerel seçimleri öncesi Çankaya Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek CHP Çankaya Belediye Başkan aday adayı olan Bor, yaşamına son verdi.

İntiharın Ayrıntıları

Sözcü Gazetesi'nden Saygı Öztürk'ün haberine göre, Gülsün Bor, bulunduğu apartmanın 11. katından atlayarak yaşamına son verdi. Bor, intihar etmeden önce annesi ve kız kardeşiyle vakit geçirdiği öğrenildi.

Gülsün Bor'un Kariyeri ve Hayatı

Gülsün Bor, 1974 yılında Ankara'da doğdu. Ortaokul eğitimini TED Ankara Koleji'nde, lise eğitimini ise Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 1996 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünden mezun olan Bor, kariyerine Dünya Bankasında kısa dönemli danışman olarak başladı.

2003 yılında Türkiye'ye dönen Bor, Hazine Müsteşarlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü, İç Borç Yönetimi Dairesinde Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2010 yılında T.C. Vaşington Büyükelçiliğine Ekonomi Müşaviri olarak atanan Bor, üç yıl boyunca bu görevini sürdürdü.

2014 yılında Çankaya Belediyesi'nde Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan Bor, 10 yıl boyunca bu görevi sürdürdü. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Çankaya Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek, Çankaya Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Gülsün Bor, evli ve bir çocuk annesiydi.

Narin Güran cinayetinde iddianame hazır: Bir numaralı sanık açıklandı Narin Güran cinayetinde iddianame hazır: Bir numaralı sanık açıklandı

Ailesi ve Kişisel Hayatı

Gülsün Bor, 2014 yılında yaşamını yitiren eski vali ve milletvekili Yılmaz Cemal Bor'un kızıydı. İntihar etmeden önce annesi ve kız kardeşiyle vakit geçirdiği belirtildi.

Kaynak: Karar