Geçtiğimiz hafta GQ'nun New York'ta düzenlediği "GQ Global Creativity Awards" gecesine katılan Serenay Sarıkaya, dekolteli elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti.



Serenay Sarıkaya'nın kıyafeti sosyal medyada çok konuşuldu.



Uzun süredir Serenay Sarıkaya'ya aşık olan ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf, eski sevgilisi Sarıkaya'ya gönderme olarak yorumlandı.

Cem Yılmaz'ın paylaştığı o fotoğraf; İngiliz aktör Marty Feldman'ın durumu nedeniyle gözlerini açık tutan fotoğrafı...



Bazı takipçileri bu paylaşımın, dekolteli elbisesiyle göğüsleri ayrık görünen Serenay Sarıkaya'ya gönderme yapıldığını iddia etti.

Geçen hafta "CMXXIV" programında bu konuya değinen Cem Yılmaz, rahatsızlığı nedeniyle gözleri iri olan oyuncu Marty Feldman'ın fotoğrafını paylaşmasının sebebinin gözlerinin rahatsız olması olduğunu söylemişti. Yılmaz, göz muayenesinden geçtiğini ve kontroller sırasında sağ gözünün yüzde 50'sini kaybettiğini anlattı. Retinasında sorun olduğunu anlatan komedyen, doktorun lazer ameliyatı yaptığını ve 6 ay ila 1 yıl içinde iyileşeceğini söyledi. Yılmaz, yayını bu nedenle yaptığını söyledi.

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'ın paylaşımının hemen ardından New York'tan bir paylaşım yaptı. Serenay, yarı kapalı sağ gözünün fotoğrafını paylaştı.

Bu gönderi; Cem Yılmaz'ın, Marty Feldman'ın göz rahatsızlığı nedeniyle fotoğrafını paylaştığına inanmadığı, bu nedenle eski sevgilisine gönderme yapıldığı yorumlandı.

Cem Yılmaz, bu kez ısırılan makarnanın fotoğrafıyla; 'Acıbademdeyim :) ama iyiyim. Küçük mutluluklar.' notuyla paylaştı.


Ünlü komedyen, bu paylaşımının referans olarak yorumlanması üzerine öfkelendi.

Ünlü spiker ile İYİ Partili isim evleniyor Ünlü spiker ile İYİ Partili isim evleniyor

Cem Yılmaz, kendisine yöneltilen eleştirilere bu kez kendi X hesabından paylaştığı sözlerle yanıt verdi.  Yılmaz; “Sosyal medyada kendini komik zanneden bir iki geri zekalı yine kendine bir eğlence bulmuş. Nedense benimle bulmuş. Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın. İlgilenmeyeceğim, bu sizin hayatınız, benim işim var" dedi.

Cem Yılmaz daha sonra teleskopun fotoğrafını kişisel sosyal medya hesabından X'te paylaştı.

Kaynak: HABERTÜRK