Ünlü İngiliz komedyen Charlie Chaplin’in yaşam öyküsünü anlatan tiyatro oyunu, Türkiye’de ilk kez 27 Mayıs’ta Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde (PSM) sahnelenecek.

Büyük Prodüksiyon ve Ünlü Kadro Büyük bir prodüksiyonla sahneye taşınacak olan "Charlie Chaplin" tiyatro oyunu, Chaplin’in hayatına odaklanan hikayesiyle seyircileri heyecanlandırıyor. Oyunda Charlie Chaplin’i Özgür Daniel Foster canlandıracak. Aybüke Pusat, Şebnem Dönmez, Emre Taşkıran ve Murat Danacı gibi ünlü isimler de kadroda yer alacak.

Chaplin Dörtlüsü kadrosuna Sumru Yavrucuk dahil oldu Chaplin Dörtlüsü kadrosuna Sumru Yavrucuk dahil oldu

27 Mayıs’ta İlk Gösterim Beyaz perdenin unutulmaz yıldızı Charlie Chaplin’in yaşam hikâyesi, Türkiye’de ilk defa sahnede hayat buluyor. Oyun, 27 Mayıs’ta Zorlu PSM’de sahnelenecek ve biletleri Biletinial’da satışa sunuldu.

Chaplin’in Zengin Yaşam Öyküsü Chaplin’in Londra’nın yoksul mahallelerinden başlayan ve genç yaşta sahnelere adım atarak Amerika’ya uzanan, Hollywood’un zirvesine yerleşen yaşamı, özel hayatındaki iniş çıkışlar ve politik görüşleriyle dolu zengin öyküsü, müzikli tiyatro oyunu ile seyirciyle buluşacak. Chaplin’in efsanevi eserleri ve ikonik Şarlo karakteri de oyunun önemli unsurları arasında yer alacak.

Kaynak: BirGün