Özdil ise bu ifadelere sosyal medya hesabından, "Özgür Özel, bu iftiranı sana yedireceğim. Bana milletvekiliyken yıllarca 'Yılmaz abi' diyen Özgür Özel, şimdi niye çıkıp iftira attığını... gözlüğü çıkardın ama gözüne sokacağım" şeklinde yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy görüştü

Tartışma büyürken, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel de sosyal medya üzerinden Özdil'e yanıt verdi. Yücel, "Bir kişinin CHP Genel başkanına 'Sözlerini yedireceğim' gibi bir üslup kullanması için şuurunu kaybetmiş olması gerekiyor. Sayın Özgür Özel küfür mü etmiş, hakaret mi etmiş? Sadece bir tespit yapmış… Bu güne kadar kime hangi sözünü yedirdin de, mahalle kabadayısı gibi efeleniyorsun Yılmaz Özdil? Haddini bil! Yıllarca bir yandan insanların Atatürkçü, Cumhuriyetçi, laik ve seküler duygularını sömürürken, diğer yandan iktidara oy veren kitleyi aşağıladın, iktidarın kutuplaştırma ve ayrıştırma siyasetinin değirmenine su taşıdın. Merak etme, sana rağmen iktidar olacağız!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet