31 Mart 2024 yerel seçimleri için partilere göre aday belirleme süreci devam ediyor.Özellikle İstanbul'un ilçelerinde titiz partiler doğru adayı seçmek için yoğun çaba harcıyor. Bu bakımdan CHP'nin kalesi olarak adlandırılan Kadıköy'e CHP'nin kimi belirleyeceği merak konusu.

MESUT KÖSEDAĞI ADAYLIĞA GÖZ KIRPIYOR

Mevcut başkan Şerdil Dara Odabaşı'nın bir daha aday gösterilmeyeceğine dair dedikodular perde arkasında dolaşırken, adaylık için sözü edilen en güçlü isimlerden birinin de iki yıldır İBB Grubu sözcüsü olan Mesut Kösedağı olduğu öğrenildi. 

Şerdil Dara Odabaşı gidiyor! Mesut Kösedağ, CHP Kadıköy'ün adaylığına göz kırptı

"ÇÖZÜM ODAKLIYIM"

" Dün gece coşkulu bir kalabalık önünde adaylığını açıklayan Kösedağı, şunları söyledi: "10 yıldır İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi üyesiyim, 5 yılı muhalefet, 5 yılı iktidar. "Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'yla iktidar olduğumuz 5 yıl boyunca edindiğim tecrübe."

İstanbul'un yerelde yaşadığı tüm sorunları ve bunların üstesinden gelmek için kullanılan çözümleri biliyorum. Amacım Kadıköy'ün ve halkının yaşam tarzını, demokrasisini, laikliğini ve Kadıköy halkının önceliklerini tüm platformlarda korumak olacaktır.

Af kararının ardından 4 general tahliye edildi Af kararının ardından 4 general tahliye edildi

Kadıköyümüz toplumun farklı kesimlerinin bir arada yaşayabildiği, her etnik kimliğin değerli hissedildiği bir yerdir. “Herkesin sesi olacak, her Kadıköylü'nün sorunlarına sahip çıkacak, birlikte yaşamanın sorumluluğunu bilen bir belediye başkanı olacağıma söz veriyorum” dedi.
 

Kaynak: son dakika