Bingöl'de Ata Otomobil Çarptı: 1 Ölü, 5 Yaralı Bingöl'de Ata Otomobil Çarptı: 1 Ölü, 5 Yaralı

CHP'den Muharrem İnce Açıklama

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Anavatan Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüştüğü iddialarına ilişkin konuştu. "Görüşme olması normal" diyen Günaydın, şöyle devam etti: "Ama olası bir il büyükşehir belediye başkanı meselesi orada tartışılamaz, onaylanmadı."

CHP'li Gökhan Günaydın, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Günaydın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Milliyetçi Parti Genel Başkanı Muharrem İnce arasındaki görüşmeyi ve İnce'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak atanacağı iddialarını anlattı.
HİÇBİR BİLGİM YOK

“Ekrem İmamoğlu ile Muharrem İnce'nin görüştükleri veya toplantı sırasında belediye başkanına vaatlerde bulundukları yönünde bir bilgim yok. Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızdır. Belediye başkanlarımızın atanmasına Parti Meclisi (PM) karar veriyor.

SORUN BAŞBAKANIN YETERLİLİĞİDİR

Bu nedenle toplantı yapılması normaldir. Ancak hiçbir büyükşehir meselesi orada onaylanamaz ve onaylanmamıştır. İkisini de tanıyorum. Bu konu Başbakanın görev ve yetki alanına girmektedir" dedi.(karar)

Editör: Haber Merkezi