Dilan Polat'ın Kendine Zarar Verdiği İddia Edildi: Tahliye Talebi Gündemde Dilan Polat'ın Kendine Zarar Verdiği İddia Edildi: Tahliye Talebi Gündemde

CHP'nin KYK yurtları için "İhbar Hattı": Sorunlara anında müdahale edilecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sevgi Kılıç, partisinin gençlik kolunun KYK yurtları için "haber hattı" oluşturacağını duyurdu. Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada; “Gençlik Kollarımızın kuracağı ihbar hattı, usulsüz durumları ihbar edenleri tespit edecek ve bir sorun olması durumunda anında müdahale edecek. "Yurtlarda barınan öğrencilerin, ailelerin ve çalışanların istek, öneri ve şikayetlerini değerlendireceğiz ve periyodik olarak raporlarla kamuoyunu bilgilendireceğiz.

CHP Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevgi Kılıç, partisinin KYK Yurt Denetleme Komisyonu'nun çalışmalarına ilişkin yazılı açıklama yayınladı.

\'KÖTÜ YÖNETİM UYGULAMALARI TAKİP EDİLECEK\'

Kılıç, partisinin kurduğu KYK Yurtlar Denetleme Komisyonu'nun raporları aracılığıyla kamuoyunun periyodik olarak bilgilendirileceğini belirterek, şöyle konuştu:

"Gençlik ve Spor Bakanlığımız Başkan Yardımcılığı bünyesinde oluşturduğumuz Parti Meclisimizin üye ve milletvekillerinden oluşan KYK Yurtlar İzleme Komisyonu, KYK yurtlarındaki hak ihlallerini, ihmalleri ve ihmallerin yönetimini bizzat izleyecek, inceleyecek ve ayrıca; Prosedür gereği Gençlik Kollarımız tarafından, olmayan durumları bildirenleri tespit edecek ve sorunlara anında müdahale edecek bir ihbar hattı oluşturulacak. Yurtlarda yaşayan öğrencilerden, ailelerden ve çalışanlardan gelen istek, öneri ve şikayetleri değerlendireceğiz ve periyodik olarak raporlarla kamuoyunu bilgilendireceğiz. İhlal ve ihmallerden sorumlu olanların yargılanacağı ve gerekli tedbirlerin alınacağı bir süreç başlatacağımızı bilgilerinize sunarım."

Kılıç'ın açıklamasıyla birlikte komisyonun KYK yurtlarıyla ilgili aylık raporu da paylaşıldı(KARAR)

Editör: Haber Merkezi