Kübra'nın 2. sezon tarihi belli oldu Kübra'nın 2. sezon tarihi belli oldu

Her yıl film ve dizilere verilen Altın Küre'nin adı, ABD'de düzenlenen resmi törenle açıklandı. Ünlü komedyen Jo Koy, 7 Ocak 2024'te Oscar'ların habercisi olan Altın Küre'ye ev sahipliği yapacak.

Koy, konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: "Kariyerim boyunca pek çok aşamadan geçtim ama bu sefer çok özel olacak. Bu yıl Altın Küre Ödülleri'ne ev sahipliği yapmaktan çok mutluyum."


Komedyen yakın zamanda Disney'in "Perili Köşk" filminde ve "Monkey King" adlı animasyon filminde Bendo rolünde yer aldı.


jo-koy.jpg
ADAYLAR AÇIKLANDI

Bu yıl 81. kez verilecek olan Altın Küre'nin adayları geçtiğimiz haftalarda açıklandı. Televizyon kategorisinde “Succession” dizisi En İyi Drama Dizisi de dahil olmak üzere toplam dokuz adaylıkla öne çıktı.

Filmde Greta Gerwig'in "Barbie" filmi dokuz adaylıkla birinci olurken, onu Christopher Nolan'ın "Oppenheimer" filmi sekiz adaylıkla izledi.

CHRIS ROCK REDDEDİLDİ
rock.jpg
2022 Oscar töreninde aktör Will Smith'in sahneye çıkması ve komedyen Chris Rock'a tokat atması ortalığı karıştırmıştı. CNN'in haberine göre Rock'a bu yılki Altın Küre'ye ev sahipliği yapma fırsatı teklif edildi ancak oyuncu bu teklifi geri çevirdi.

Sunuculuğunu yapmaya gönüllü olduğu bir diğer isim ise Beef dizisinin yıldızı Ali Wong'du. Aktörün teklifi reddettiği bildirildi.

Kaynak: karar