Çorum'da yaşanan bir olayda, bir aracın düğün konvoyunun önünü kesmesi ve ardından yaşananlar korkunç bir trajediye dönüştü. Murat Saçır (24) adlı bir kişi, arkadaşı E.C.K. (25) ile birlikte otomobilleriyle düğün konvoyunun önünü keserek tartışma çıkardı. Tartışma sırasında E.C.K. yere düştü ve Saçır, aracıyla kaçmaya çalışırken arkadaşını ezdi.

Samsun’da 1919 metrelik bayrakla "Fener Alayı ve Gençlik Haftası" yürüyüşü Samsun’da 1919 metrelik bayrakla "Fener Alayı ve Gençlik Haftası" yürüyüşü

Olay, Zile Mahallesi'nde dün saat 18.30 sıralarında gerçekleşti. İddialara göre, Murat Saçır ve E.C.K., zarf almak için otomobilleriyle düğün konvoyunun önünü kestiler. Ancak kısa süre sonra tartışma çıktı ve olayın tırmanmasıyla E.C.K. yere düştü. Saçır, kaçmaya çalışırken arkadaşını otomobiliyle ezdi.

Olayın ihbar edilmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ancak Saçır, polisin 'dur' ihtarına uymayarak olay yerinden kaçtı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Saçır'ın kaçış anları kaydedildi.

Polis, olayla ilgili çalışma başlatırken şüpheli ve arkadaşını Gülhan Mahallesi'nde yakaladı. Yaralı olan E.C.K. ise Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

Kaynak: milliyet