Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, hayatın pahalılığının günahları engellediğini öne sürerek dikkat çekici bir yorum yaptı. İçki, kumar ve zinanın pahalı olduğunu belirten Cübbeli, "Fahişelerin fiyatını bilmiyorum ama onlara da zam geliyordur herhalde. Senin de bu günaha bulaşma riskin azalıyor. Bu manada iyi bir şey" şeklinde konuştu.

Bingöl'de madde bağımlısı şahsın bıçakladığı 2 kişi daha can verdi Bingöl'de madde bağımlısı şahsın bıçakladığı 2 kişi daha can verdi

Cübbeli, ekonominin bozuk olduğunu kabul ederek, günah işleme eğiliminin azaldığını, son dönemdeki zamların da günaha giriş imkanını zorlaştırdığını dile getirdi. Sözlerinin sosyal medyada gündem olmasıyla birlikte, farklı yorumlar ve tepkiler de beraberinde geldi.

Ayrıca, hayat pahalılığının olumsuz etkilerine de değinen Cübbeli, çocukların protein alamaması, zekat verememesi ve umreye gidememesi gibi durumları da vurguladı. Genel anlamda ekonomik zorlukların fakir ve muhtaçların durumunu kötüleştirdiğini ifade etti.

Kaynak: haber3