Ümraniye'de otobüs bir iş yerinin bahçesine girdi Ümraniye'de otobüs bir iş yerinin bahçesine girdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Konya'daki mitinginde konuştu ve Türkiye'nin uluslararası alanda artık daha etkin bir konuma yükseldiğini belirtti. Ayrıca, yerel seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) eleştirdi ve CHP'nin Halkların Eşitlik ve Demokrasi (DEM) Partisi ile gizli bir iş birliği içinde olduğunu iddia etti.

Erdoğan, CHP'nin DEM ile iş birliği yaparak şehirleri, ilçeleri ve belediye meclislerini paylaştığını iddia etti. Ayrıca, para sayma görüntüsü soruşturması üzerinden CHP'yi eleştirerek, "Bu ara demet demet dolarları, avroları topluyorlar ve paylaşıyorlar." şeklinde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan bazı başlıklar şunlar:

  • Türkiye'nin 2023 hedeflerine Konya'nın katkısıyla ulaştığını ve Türkiye Yüzyılı'nın inşasını da Konya ile birlikte gerçekleştireceklerini belirtti.
  • Ülkenin sayısız saldırısına karşı direndiklerini ve Türkiye'yi siyasi, ekonomik ve askeri açıdan güçlendirdiklerini ifade etti.
  • Türkiye'nin dünyanın en büyük ekonomileri ve siyasi güçleri arasında yer alma yolunda ilerlediğini vurguladı.
  • CHP'nin DEM Partisi ile gizli bir iş birliği içinde olduğunu ve bunun milletin gözünden kaçırılmaya çalışıldığını belirtti.
  • CHP'nin örgütün emri dışında aday göstermediğini ve DEM'in emirler doğrultusunda hareket ettiğini iddia etti.
  • Son olarak, CHP'nin dolar ve avro topladığını ve bunları paylaştığını öne sürdü.
Kaynak: ntv haber