AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da yaptığı konuşmada ekonomik krize değinerek, yurttaşların hayat pahalılığı ve refah kaybı yaşadığını kabul etti. Ancak, Erdoğan ekonomik göstergelerin iyi durumda olduğunu savunarak, yılın ikinci yarısına işaret etti ve enflasyonun düşmesiyle ekonomide olumlu gelişmelerin çalışanlar ve emeklilere yansıtılacağını belirtti.

Erdoğan ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi'ni 'para sayma' soruşturması üzerinden eleştirerek, "CHP'nin belediye başkan adayı deste deste dolarla kazanmak istiyorlar. Isparta'daki kardeşlerim İstanbul'daki hemşehrilerini arayıp onları da uyarmalarını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında Isparta'nın önemine vurgu yapan Erdoğan, şehrin Türkiye'nin inşasına öncülük ettiğini belirtti. Ayrıca, milletin sergilediği birlik ve beraberlik vurgusunu yaparak, Türkiye'nin son 21 yılda elde ettiği kazanımlara sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Erdoğan'ın konuşmasında ekonomik durumun yanı sıra savunma sanayii ve Türkiye'nin uluslararası alandaki konumu gibi konulara da değindiği gözlendi. Ayrıca, Gazze'deki yaşanan katliamlara dikkat çekerek, buruk bir Ramazan yaşandığını ifade etti ve Türkiye'nin mazlumların yanında olduğunu vurguladı.

AKP, seçim kaybının  faturasını trollere kesiyor: Temizlik yapılacak AKP, seçim kaybının faturasını trollere kesiyor: Temizlik yapılacak

Konuşmasının sonunda, 31 Mart yerel seçimlerine atıfta bulunarak, milletin demokratik yollarla kendisini ifade edeceği ve ülkenin hedeflerine ulaşacağına inandığını belirtti.

Kaynak: Cumhuriyet