Yerli ve Milli Parti Lideri Teoman Mutlu Gençlere Söz Verdi: İşe Alımlarda Adalet Öncelikli Olacak Yerli ve Milli Parti Lideri Teoman Mutlu Gençlere Söz Verdi: İşe Alımlarda Adalet Öncelikli Olacak

sırasında, daha önce CHP lideri Özgür Özel'in ziyareti sırasında olduğu gibi bir koltuğu boş bıraktı. Bu durum, geniş tartışmalara yol açmıştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 2 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, Erdoğan'ın yanında boş bir koltuk olduğu ve bu durumun Özel'in rahatsızlık duymasına neden olduğu görülmüştü.

Bugün Beştepe'de gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Erdoğan - MHP lideri Devlet Bahçeli görüşmesinde de benzer bir durum yaşandı ve bir koltuk boş bırakıldı.

Özgür Özel, yaşananlar sonrasında yaptığı açıklamada, "Demokrasi açısından önemliydi. Krizleri yeniden konuşmak anlamlı değil. Orada ortaya çıkan tablo ve aramızdaki görüşmeden sonra Sayın Erdoğan'ın CHP'ye bir ziyaret yapma talebini iletmesi ile birlikte olabilecek en iyi şekilde çözülmüş oldu" ifadelerine yer vermişti.

Boş koltuk olayının, standart bir prosedür olduğu belirtiliyor. Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu aslında bir standart oturma düzeni. Sayın Bahçeli'nin de Sayın Cumhurbaşkanı ile Külliye'de yaptığı görüşmelerde de aslında orada bir sandalye daha var. Ama orada ikili görüşme planı ön plana çıkar. Dolayısıyla o bir oturma düzenini ifade ediyor. Standart bir oturma düzeni aslında" şeklinde konuştu.

Kaynak: Son Dakika