Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Şehit Öğretmen Aybüke'nin Bağlaması Hediye Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PKK terör örgütü tarafından 2017 yılında şehit edilen Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını anlatan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" adlı film galasına katıldı. Etkinlik, Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Gala sırasında duygusal anlar yaşandı, ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şehit Aybüke Öğretmenin bağlaması hediye edildi. Bu anlarda Cumhurbaşkanı gözyaşlarını tutamadı.

İzmir'de Evinden Eşyaları Fırlatan Adam Mahalleyi Karıştırdı İzmir'de Evinden Eşyaları Fırlatan Adam Mahalleyi Karıştırdı

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, 1994 yılında Çorum Osmancık'ta doğdu. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra Batman'ın Kozluk ilçesine müzik öğretmeni olarak atanmıştı. Aynı zamanda izci lideriydi. 9 Haziran 2017'de PKK tarafından düzenlenen saldırıda yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Şehit öğretmenin adı mezun olduğu üniversitenin orkestra salonuna verilmiş, ailesi de kemanını buraya bağışlamıştı.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi