Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karabük'te düzenlenen mitingde emeklilere yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, emeklilerin yaşadığı sıkıntıların çözümünün kendilerinin sorumluluğunda olduğunu belirtirken, "Biz önce tüm hazırlıklarımızı tamamlayacağız, sonra sözümüzü söyleyeceğiz" dedi.

Diyarbakır'da Hastane Bahçesinde Kavga: 2'si Güvenlik Görevlisi Olmak Üzere 8 Yaralı Diyarbakır'da Hastane Bahçesinde Kavga: 2'si Güvenlik Görevlisi Olmak Üzere 8 Yaralı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karabük Albay Karaoğlanoğlu Caddesi'ndeki mitingde konuştu. Emeklilere yönelik mesajlar veren Erdoğan, "Emeklilerin sıkıntılarının çözümü boynumuzun borcu. Sırtlarında yumurta küfesi olmayanlar diledikleri gibi atıp tutabilirler. Bazıları meydanlarda söz verip göreve gelince unutmasını iyi bilirler. Biz ise yapmakla mesulüz. Biz önce tüm hazırlıklarımızı tamamlayacağız, sonra sözümüzü söyleyeceğiz. Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, emeklilerin yanı sıra, ülke gündemine ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu. Türk siyasetinin kirletilmemesi gerektiğini vurgulayan Erdoğan, CHP'ye ve diğer muhalefet partilerine yönelik eleştirilerde bulundu. Ayrıca, ülkenin yaşadığı bazı sorunlara değinerek, bu konularda yapılan çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Kaynak: haber global