Hatay Reyhanlı da Vatandaşlar Sandık Başına Gitti Hatay Reyhanlı da Vatandaşlar Sandık Başına Gitti

Yaşanan kaza, sabah 05.30 sıralarında bir minibüs D-100 Karayolu Merter yönünde seyir halindeyken meydana geldi.  İddiaya göre, D-100 yan yolda ilerleyen Aykut Onbaşı'nın, şoförlüğünü yaptığı kapalı kasa minibüs ile aşırı hız yapması sonucu meydana geldi.

Minibüs şoförü hakimiyetini kaybetti ve bariyerlere çarpması sonucu D-100 Karayolu'na savrularak devrildi. Minibüsün ön camından fırlayan sürücü Aykut Onbaşı olay yerinde yaşamını yitiriken, minibüste bulunan 2'si ağır 4 kişi yaralandı. D-100 karayolunda seyir eden diğer sürüclerin ihbarı üzerine olay mahaline itfaiye,sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından hastanelere sevk edildi.

Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

"MAKAS ATARAK GELMİŞTİ"

Yaşanan kazada görgü tanığı olan Nedim Mehtioğlu, "Gördüğünüz sarı araba o taraftan takla atarak devrildi. 60 metre kadar takla attı. Orada panikledi, makas atarak gelmişti. Araçtan düşenlerden biri olay yerinde öldü zaten. Bir kişinin de durumu ağırdı. Birinin de kolu falan kırıktı. Bariyerlere çarpıp takla atarak buraya kadar sürüklendi araç" diyerek gördüklerini aktardı.

Diğer yandan dün gecede aynı yerde meydana gelen kazada da 1 kişi yaşamını yitirmişti. (cumhuriyet)

Editör: Haber Merkezi