Ünlü Hollywood oyuncusu ve komedyen Dana Carvey'in oğlu Dex Carvey, evinde cansız bir şekilde bulundu.

Onur Seyit Yaran, ablasının taciz iddialarına yanıt verdi! Onur Seyit Yaran, ablasının taciz iddialarına yanıt verdi!

Dana Carvey ve eşi Paula Carvey, acı haberini sosyal medya hesaplarından yayımladıkları bir mesajla duyurdular. Çift, "Dün gece korkunç bir gidişat yaşadık. Sevgili oğlumuz Dex, kazara aşırı dozda eklenerek öldü. 32 yaşındaydı" ifadeleriyle yaşadığını dile getirdiler.

Dana Carvey, oğlunun ölüm haberini paylaştıktan sonra onunla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını yayımlayarak "Oğlumla birlikte çalışıyordu... Ne mutluluk dolu bir an" şeklinde yazdı. Mesajda ayrıca, "Dex, kısa yaşamına birçok şeye sığdı. Müzik, sanat, film yapımı, komedi gibi birçok alanda son derece yetenekliydi ve tutkuyla bu alanlarda çalışılan ifadelere yer verildi."

Polis kaynaklarına göre, Dex Carver'ın kız arkadaşı Los Angeles'taki evlerine acil servis çağırarak görevliler durumdan haberdar oldu. Kolluk kuvvetleri Dex'in evin yatağında olduğundan, kapının kilitli olduğu fark etti. İçeriye girildiğinde, Dex Carvey'in hareketsiz bir şekilde yerde bulunduğu belirtildi. Sağlık görevlileri Carver'ı canlandırmaya çalıştılar ancak başarılı olamadılar. Olayın mevcut olması kaybolan Dex Carvey'in ölüm nedeni henüz açıklığa kavuşmadı.(haber global)

Editör: Haber Merkezi