Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen trajik bir kaza sonucunda, motosiklet ile karşı yönden gelen bir otomobil çarpıştı. Kazada, motosiklette bulunan futbol hakemi Can Gözlükaya (21) hayatını kaybetti, sürücü Furkan Akın (22) ise yaralandı.

Bingöl'deki yangın ormana sıçramadan söndürüldü Bingöl'deki yangın ormana sıçramadan söndürüldü

Olay, Servergazi Mahallesi Gerzele Caddesi'nde saat 02.00 sıralarında gerçekleşti. Furkan Akın'ın kullandığı 20 AIR 209 plakalı motosiklet ile seyir halindeyken, karşı yönden gelen M.K.'nın yönetimindeki 20 ALE 881 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan sürücü Akın ve arkasında yolcu olarak bulunan Can Gözlükaya yola savruldu.

Olay yerine acil sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İki arkadaş ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, Can Gözlükaya yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Furkan Akın'ın sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazada sürücü Akın ve Gözlükaya'nın kasksız oldukları belirtildi. Otomobil sürücüsü polis tarafından gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Can Gözlükaya'nın futbol hakemi olarak tanınması, spor camiasında büyük bir üzüntüye yol açtı. Bu tür kazaların önlenmesi için daha fazla güvenlik önleminin alınması gerektiği bir kez daha vurgulandı.

Kaynak: milliyet