Bolu'nun Gerede ilçesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin ilçe belediye başkan adayı Akif Allar ve parti yöneticileri ile bir araya geldi. İftar yemeğinde partililere eliyle yemek dağıtan Destici, daha sonra partilileri selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yakında CHP'yi ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan yakında CHP'yi ziyaret edecek

İftar yemeğinin ardından konuşan Destici, Cumhur İttifakı'nın bir parçası olduklarını ve birlikte birçok seçimi kazandıklarını belirtti. Özellikle 15 Temmuz hain darbe gecesinden başlayarak birlikte hareket ettiklerini ifade eden Destici, 2024 yerel seçimlerinde de Cumhur İttifakı'nın ayrı ayrı adayları olduğunu dile getirdi. Ayrıca, Bolu ve Gerede belediyelerinde Cumhur İttifakı'nın adayları olduğunu vurguladı.

Emeklilere verilecek bayram ikramiyelerinin yetersiz olduğunu belirten Destici, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e seslenerek emeklilerin haklarının verilmesini istedi. Destici, en düşük emekli maaşının artırılması ve bayram ikramiyelerinin yükseltilmesi gerektiğini savunarak, Kurban Bayramı ikramiyesinin 10 bin TL olması teklifinde bulundu.

Kaynak: Karar