MHP Lideri Devlet Bahçeli, Partisinin Grup Toplantısında Önemli Açıklamalar Yaptı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün partisinin düzenlediği grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu

Bahçeli'nin konuşmasına: Türk Devletlerinin Mirası: Bahçeli, Türk devletlerinin birbirinin temelleri üzerinde yükseldiğini ve tarihlerine damga vurduğunu vurguladı. Türkiye Cumhuriyeti'nin benzersiz bir şekilde 1923 yılında kurulduğunu belirtti.

Yargıtay başkanı 25 Mart'tan bu yana seçilemedi: 32. tura kaldı Yargıtay başkanı 25 Mart'tan bu yana seçilemedi: 32. tura kaldı

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi : Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden geri dönüşün mümkün olmadığını ve milletin bu konuda kesin bir karar aldığını ifade etti. Bu sistemin Cumhuriyet'in değerlerini güçlendirdiğine dikkat çekti ve Mustafa Kemal Atatürk'ün bugün olsaydı bu sistemi savunacağını söyledi.

Cumhuriyet ve Gelecek: Cumhuriyetin kimsesizlerin koruyucusu olduğunu vurgulayan Bahçeli, geçmişten aldığımız ilhamla geleceğe ulaşmanın yolunun açık olduğuna inandığını ifade etti.

Coğrafyanın Zorunlu Politikaları: Bahçeli, jeopolitik konumumuzun getirdiği sorumlulukları hatırlattı. Coğrafyanın değişmeyen politikaları olduğuna dikkat çekti ve coğrafyayı korumak için sürekli politika değiştirmenin vatan topraklarını tehlikeye atacağını belirtti.Gazzede yaşananlarada değinen Bahçeli "Gazze için 24 saat dolmuştur" dedi. Bahçeli: Devletim istesin yola revan olmazsam namerdim!(Türkiyegazetesi)

Editör: Haber Merkezi