Türkiye'nin dikkat çeken fenomen çiftlerinden biri olan Dilan Polat ve eşi Engin Polat, son zamanlarda sahibi oldukları ünlü güzellik merkezinde yaşadıkları bir tehdit olayıyla sarsıldılar. Ünlü çift, kendilerine ulaşan bir kişinin kendilerinden yüklü miktarda haraç talep etmesi üzerine savcılığa başvurarak bu olayın peşini bırakmadılar.

Sosyal medya platformlarında yaptıkları paylaşımlar ve lüks yaşam tarzlarıyla adlarından sıkça söz ettiren Dilan Polat ve Engin Polat, iş dünyasında da başarılı bir çizgi çiziyorlardı. Ancak son yaşadıkları tehdit krizi, huzurlarını kaçırdı.

500 BİN LİRA HARAÇ TALEBİ

Sabah Gazetesi'nin haberine göre olayın merkezinde, Dilan Polat ve Engin Polat'ın sahibi oldukları güzellik merkezinin yer alıyor. İddiaya göre, bir şahıs bu ünlü çifte ulaşarak tamı tamına 500 bin lira haraç istedi. Şok edici talebin ardından Polat çifti, hemen İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak olayı raporladı.

TEHDİTLERİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Polat çifti, kendilerine tehditlerde bulunan şahsın H.İ.K olduğunu iddia etti ve bu kişinin eski komşuları M.K. tarafından yönlendirildiğini söyledi. İşte bu iddiaların ardından başlatılan soruşturma sonucunda,, emniyet güçleri suç kayıtları bulunan H.İ.K. ve güzellik merkezi ile irtibatlı olduğu belirtilen telefon sahibi E.K.'yı nezarete aldı.

Ancak, emniyette alınan ifadelerin ardından bu iki şahıs serbest bırakıldı. Ancak olay burada da sona ermedi.

YENİDEN TEHDİT ETTİ

H.İ.K, serbest kaldıktan sonra tekrar güzellik merkezinin müdürü G.Y.'yi arayarak tehditlerine devam etti. Bu son gelişmeler üzerine Polat çifti, yeniden savcılığa başvurarak H.İ.K'nın tekrar nezarete alınmasını sağladı. Ancak M.K. isimli şahısın arama sırasında bulunamadığı belirtildi.

Survivor All Star'da Heyecan Dorukta: Kırmızı Takım İlk Eleme Adayını Belirlemek Zorunda Survivor All Star'da Heyecan Dorukta: Kırmızı Takım İlk Eleme Adayını Belirlemek Zorunda

H.İ.K. adlı şahıs, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye çıkarıldı, ancak adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. (karar)

Editör: Haber Merkezi