Dilan Polat'ın Avukatından İntihar İddialarına Yalanlama: 'İyi Ruh Hali İçinde

Türkiye'nin dikkat çeken isimlerinden Dilan Polat hakkında geçtiğimiz günlerde ortaya atılan 'intihar etmek istiyorum' iddialarına, Polat'ın avukatından yalanlama geldi. Hakkında 'kara para aklama' ve 'vergi kaçakçılığı' suçlamalarıyla gözaltına alınan ve ardından tutuklanan Dilan Polat'ın cezaevinde intihar edeceği iddiaları kamuoyunu sarsmıştı.

Polat'ın avukatı Osman Eryiğit, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Dilan Polat'ın intihar etme niyetinde olmadığını belirtti. Eryiğit, Dilan Polat'ın kızı Nilda ile yaptığı görüşmede iyi ruh halinde olduğunu ve suçsuz olduğuna inandığını dile getirdi.

Ormanda Ayının Saldırısına Uğrayan Köylü Tedavi Altında Ormanda Ayının Saldırısına Uğrayan Köylü Tedavi Altında

Avukat Osman Eryiğit'in açıklamasına göre, Dilan Polat, kızı Nilda ile yaptığı görüşmede, "Suçsuz olduğumu biliyorum, sadece bunun anlaşılması için sabırla bekliyorum" şeklinde konuştu. Eryiğit, Polat'ın durumunun gayet iyi olduğunu ve intihar etmek gibi bir niyetinin olmadığını vurguladı.

Hakkında çıkan iddialara karşı Dilan Polat'ın olumlu bir ruh halinde olduğunu ifade eden avukat Eryiğit, Polat'ın tahliye olması durumunda sevenlerinin farklı bir Dilan ile karşılaşacağını düşündüğünü belirtti.(Karar)

Editör: Haber Merkezi