Lüks yaşantısıyla herkesin konuştuğu Dilan Polat, son paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. Son zamanlarda hakkında çıkan 'Para aklıyor' yorumlarına dayanamayıp cevap veren Polat, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı.

Dilan Polat'tan gözü yaşlı paylaşım! Kamera karşısında hüngür hüngür ağladı. O anları izleyenler şoke oldu. Söylediği sözler ise yürekleri burktu. 'Ne isteniyor benden, öleyim mi?' dedi.

DİLAN POLAT PARA MI AKLIYOR?

Dilan Polat ile Engin Polat çifti lüks hayatlarıyla dikkatler üzerlerinden hiç gitmiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla devamlı eleştiri alan ikili hakkında en son 'Para akladıkları' iddia edildi. Konuk olduğu programlarda parasının kaynağını uzun bir şekilde anlattı ancak çoğu kişiyi inandıramadım.

Erkan Yola'nın cenaze töreni yapılacak Erkan Yola'nın cenaze töreni yapılacak

"130 tane şubem var, önlerinde kuyruk oluyor. Bir ayda bir milyon adet kozmetik ürün satan insan çok iyi paralar kazanmıyor mudur?" diyen Dilan Polat, hakkında çıkan son iddiaları yanıtladı.

KAMERANIN KARŞISINDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Hakkında söylenen iddialara daha fazla sessiz kalamayan Dilan Polat, Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulunarak herkesi şaşırttı. Kameranın karşında hüngür hünfür ağlayan Polat, "Biz gibi insanlara neler yakıştırdılar, taş olsa çatlar, demir olsa erir" dedi.

Konuşmasına devam eden Dilan Polat, "Fakire, fukaraya destek olalım diye vakıf kurduk, bir sürü yakıştırma yaptınız. Biz işimiz başındayız, bir sürü şirket sahibiyiz.'' Engin Polat'ın kızdığını belirterek ''Çok kızıyor böyle konuşunca kime neyi açıklıyorum ki'' dedi.

Dayanamıyorum, öleyim mi? Sabahlara kadar çalıştık ya. Alkollü mekan bile açmadık, bize neler yakıştırdılar. Devletini vatanını seven insanlarız." ifadelerini kullanarak izleyenleri şok etti. (karar)

Editör: Haber Merkezi