İzzedin El-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail'in Gazze ve Filistin'e yönelik saldırıları sürerken önemli bir açıklama yaptı. Ubeyde, İsrail'e karşı yıpratma savaşı konusunda meydan okuyarak, Gazze ve Filistin için dünya genelinde dayanışma içinde olan özgür insanlara selam gönderdi.

Ebu Ubeyde'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Trump'a Saldırı Salise Salise kaydedildi Trump'a Saldırı Salise Salise kaydedildi
  • "Gazze halkı ve direnişi, düşmanın barbarlığına karşı eşit olmayan bir savaş ve efsanevi bir savunma gerçekleştirdi. Uzun günler, geceler ve haftalar boyunca, düşman ve onun Nazi hükümeti halkımıza karşı en iğrenç soykırım suçlarını işledi."

  • "Düşman ordusu, Gazze'de işlediği suçlarla askeri başarı olarak övünüyor. Bir dizi karışıklık içinde, kolayca hedef haline geldiklerini düşünerek Refah, Zeytun mahallesi ve Jabalia'ya kara saldırısı başlatmaya karar verdi."

  • "Aksa Tufanı'nın küresel bilinçte yarattığı deprem, işgali ifşa eden bu eşi benzeri görülmemiş dayanışmanın bir ifadesidir. Düşmanla uzun bir yıpratma savaşına hazırız."

  • "Halkımızı yok etmek için kullanılan ABD silahları, bu kriz düşmanının tek başarısı olan büyük yıkıma neden oluyor. Biz gökyüzüyle, havasıyla, denizi ve kumuyla Gazze'yiz ve düşmana yaklaşmakta olanın daha da kötü olduğunu söylüyoruz."

Kaynak: ajans haber