Şenol Güneş'e Güney Kore'den Milli Takım Teklifi Geldi Şenol Güneş'e Güney Kore'den Milli Takım Teklifi Geldi

İstanbul merkezli voleybol kulübü Eczacıbaşı Dynavit, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son şampiyon İtalya Ligi ve CEV Şampiyonlar Ligi'nde zafer kazanan ABD'li smaçör Kathryn Plummer, kulübün transfer hamlesiyle resmen Eczacıbaşı Dynavit'e katıldı.

Kathryn Plummer'ın transferi, kulübün resmi açıklamasıyla duyuruldu. Kulübün yetkilileri, Plummer'ı tanıtarak, "Plummer, çok güçlü ve çok kaliteli bir oyuncu. Oyun sistemimize direkt katkı yapabilecek kapasitede yetenekleri var. Final maçlarındaki tecrübesi ve İtalyan Ligi’ndeki kazandığı başarılar iyi bir transfer yaptığımızın göstergesidir. Kendisini aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz" şeklinde konuştular.

1998 doğumlu olan ve ABD Milli Takımı'nda da boy gösteren Plummer, kariyerine Tstreet Volleyball Club’ta başlamış ve ardından Standford Üniversitesi Voleybol Takımı, Saugelle Team Monza, Denso Airybees ve Prosecco Doc Imoco Volley Conegliano gibi önemli takımlarda başarıyla mücadele etmişti.

Transferle ilgili konuşan Kathryn Plummer ise, "Sporda köklü bir geçmişe sahip bu kadar prestijli bir kulübün parçası olmaktan büyük heyecan duyuyorum. Yeni takım arkadaşlarımla ve teknik ekiple tanışmayı ve nihai hedeflerimize ulaşmak için onlarla çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Gelecek sezon grubumuzun özel olacağını düşünüyorum. Birlikte neler başarabileceğimizi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Genel olarak yeni bir kültür ve yaşam tarzı öğrenmeye ve ailemi de kulübe dahil etmeye hevesliyim. Teşekkürler Kaplanlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: milliyet