Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, A Milli Takım ve Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem'in heykelinin dikileceğini açıklamıştı. Koç'un açıklamalarının ardından Erdem, "Bugün dünyanın en mutlu insanıyım. Çok teşekkürler." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Tüzük Tadili Genel Kurul Toplantısında A Milli Takım ve Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem'in heykelinin dikileceğini açıklamıştı. Koç'un açıklamalarının ardından Eda Erdem'den ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erdem, "Bugün dünyanın en mutlu insanıyım. Çok teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe-Kayserispor'u 3-0 Mağlup Etti Fenerbahçe-Kayserispor'u 3-0 Mağlup Etti

Erdem'in paylaşımı şöyle:

"İyi ki Fenerbahçe’deyim diyerek, bu camiaya layık olabilme mücadelesiyle yaşadım hayatımın son 15 yılını. Başkanımız Sayın Ali Koç’un bugün genel kurul toplantısında yaptığı konuşmayı; kalbimde büyük bir gururla, içimde büyük bir heyecanla, gözlerim dolu dolu dinledim. Verdiğiniz değer, gösterdiğiniz kıymet ve her zaman sağladığınız desteğiniz için Büyük Fenerbahçe camiasına şükranlarımı sunuyorum. Bugün dünyanın en mutlu insanıyım. Çok teşekkürler. Saygı ve sevgilerimle"(Karar)

Editör: Haber Merkezi