Edirne'nin Umurbey Mahallesi'nde başlayan basit bir tartışma, tüfekli saldırıya dönüşerek bir baba-oğul ikilisini hedef aldı. İşte yaşanan korkunç olayın detayı.

Ormanda Ayının Saldırısına Uğrayan Köylü Tedavi Altında Ormanda Ayının Saldırısına Uğrayan Köylü Tedavi Altında

Edirne'nin Umurbey Mahallesi'nde vatandaşlar silahlı kavga ile sarsıldı. İki kardeşin, başka bir baba-oğul ikilisiyle başlayan tartışması, kanlı bitti

Neler Oldu?

İlk elde edilen bilgilere göre, Umurbey'de O.B. ve kardeşi E.B. ile A.P. ve oğlu T.P. arasında bilinmeyen bir sebeple başlayan sözlü tartışma, kısa süre içerisinde fiziksel bir kavgaya döndü. Kavganın şiddetini artırması üzerine, E.B. eline geçirdiği bir  tüfekle baba-oğul ikilisine ateş açtı.

Oğul Öldü, Baba ise  Ağır Yaralı

Çevredeki Vatandaşların durumu yetkililere bildirmesiyle hemen olay mahaline   sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Ağır yaralı olan A.P. ve oğlu T.P., Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne hızla gönderildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen T.P. hayatını kaybetti, babası A.P.'nin sağlık durumu ise ciddiyetini korumaya devam ediyor.

Olay sonrası polis ekipleri harekete geçti. Kısa bir süre içinde O.B. ve E.B., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Edirne'deki bu acı olayla ilgili başlatılan soruşturma tüm hızıyla sürüyor.(Yenigün)

Editör: Haber Merkezi