11 Mayıs'ta Bodrum ilçesinin Gümbet Mahallesi Barlar Sokağı'nda meydana gelen olayda, iddiaya göre eğlence mekanı işletmecileri tarafından taşkınlık yaptıkları gerekçesiyle uyarılan bir grup, uyarıları dikkate almayarak mekandan çıkarılmıştı.

Kocaeli'nde korkutan doğalgaz patlaması : 6 kişi yaralandı Kocaeli'nde korkutan doğalgaz patlaması : 6 kişi yaralandı

Bu sırada, grubun bir üyesi olan Ömer B., otomobilinden aldığı tabancayla iş yerinin önüne gelerek rastgele ateş açmıştı. Bu saldırı sonucunda mekanın işletmecilerinden Fuat T. ile müşterilerden Onur Dirican (30) ve Onur K. yaralanmıştı. Ne yazık ki, yaralılardan Onur Dirican kurtarılamamıştı.

Olayın ardından polis ekipleri özel bir ekip kurarak bölgede detaylı inceleme başlatmıştı. 45 güvenlik kamerası üzerinde yapılan inceleme sonucunda şüphelilerin kaçtığı yönü tespit edilmişti.

Ekipler, şüphelilere ait otomobili terk edilmiş halde bulduktan sonra teknik çalışma sonucu şüphelilerin Yalıkavak'ta bir villada saklandığını belirlediler.

Ekipler, hızlı bir operasyonla villaya ve çevresine baskın düzenleyerek 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin olay sırasında alkol etkisi altında oldukları ve şu an için susma haklarını kullandıkları öğrenildi.

Gözaltına alınan Yusuf D., Cihan K., Burhan B., Ahmet B., Yusuf Yahya A. ve Ömer B., polis tarafından tamamlanan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA