Ankara'nın Etimesgut ilçesi Topçu Mahallesi'nde, emekli polis Mehmet Yılmaz, borç-alacak tartışması nedeniyle müteahhit Kerem Kaya'yı tabancayla vurarak öldürdü, Erkan Yıldız'ı ise yaraladı. Olay, saat 16.00 sıralarında meydana geldi.

MGK Toplantısı Bitti: 9 Madde Yayımlandı, Terörle Mücadelede Kararlılık ve Bölgesel İşbirliği Vurgusu MGK Toplantısı Bitti: 9 Madde Yayımlandı, Terörle Mücadelede Kararlılık ve Bölgesel İşbirliği Vurgusu

Arsa sahibi olan Mehmet Yılmaz ile müteahhit Kerem Kaya arasında dün akşam saatlerinde borç-alacak nedeniyle çıkan tartışma, bugün de devam etti. Mehmet Yılmaz, yanında getirdiği tabancayla Kerem Kaya ve Erkan Yıldız'a sokak ortasında ateş açtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kerem Kaya başından vurularak olay yerinde hayatını kaybetti. Omzundan vurulan Erkan Yıldız ise yakındaki bir markete sığındı. Sağlık ekipleri, Kerem Kaya'nın yaşamını yitirdiğini belirlerken, Erkan Yıldız hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay sonrası Mehmet Yılmaz, polise teslim oldu. Kerem Kaya’nın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA