Yargı ekibi finali seyircisiyle izleyecek Yargı ekibi finali seyircisiyle izleyecek

Ender Saraç Yapılan Çirkin İddiaları Yalanladı

Aile içi istismarla suçlanan diyetisyen ve beslenme uzmanı Ender Saraç, boşanma aşamasında olan eşi Benan Saraç tarafından kendisine iftira atıldığını iddia etti. Ender Saraç, eşinin "video çekmekle tehdit ettiğini" de iddia etti.

Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dr. Ender Saraç, başta aile içi cinsel istismar olmak üzere pek çok çirkin suçlamayla manşetlere çıktı.
Sosyal medya paylaşımlarında Saraç'ın oğlunun danışmanına söylediklerinin yazılı olduğu iddia edilen bir rapor yer aldı.

Skandal habere ilişkin konuşan Ender Saraç, iddiaları şiddetle yalanlayarak, olayın eşinin boşanma davasından kaynaklandığını iddia etti.

Habertürk'e konuşan ünlü doktor, "Bu görüntüler şüphesiz montajdır, anne bunları çocuğuna iftira atmak için kullanıyor" dedi. Saraç, oğlunun Çocuk Gözlem Merkezi'ne verdiği ifadede iddialarından vazgeçtiğini söyledi.

Saraç'ın avukatı da suçlamalara ilişkin konuştu. Saraç'ın avukatı, "Ergenlik çağına girmeye hazırlanan bir çocuğun, boşanma davasında annesi tarafından haksız menfaat elde etmek amacıyla kullanılmasının hiçbir gerekçesi olamaz" dedi.

BAKANLIK: PSİKOSOSYAL SÜREÇ BAŞLADI

Suçlamaların ardından Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da müdahale etti. Bakanlık, anne ve çocukla görüşme yapıldığını ve psikososyal sürecin başladığını duyurdu.

Bakanlık açıklamasında, söz konusu haberlerden çocuğun olumsuz etkilenme ihtimali dikkate alınarak yayın yasağı istendiği belirtildi.(Haberglobal)

Editör: Haber Merkezi