Türkiye gündemine oturan Engin Polat ve Dilan Polat çifti hakkındaki iddiaların ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklama gündemi sarsmıştı.

Başsavcılık, "Cumhuriyet Başsavcılığımıza Engin Polat, Dilan Polat ve diğer şüpheliler hakkında ihbarda bulunulması üzerine..." şeklinde başlayan gündem olan olaylarda, çift hakkında başlatılan soruşturmanın ayrıntılarına değinmişti.

Aynı zamanda, Nez Demir'in mal varlığına el konulması ve "Arkadaş kurbanıyım" ifadesi kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Engin Polat'ın hesabından yapılan paylaşımda "Sadece gündem yaratmak için asılsız ve mesnetsiz iddia da kamuoyunda bazı şahıslar tarafından halen servis edilmekte, müvekkiller maksatlı olarak adeta linç edilmesi amaçlanmaktadır.Müvekkillerin yasal sürecin sonuçlanmasını beklediklerini ve yasal süreç sonuçlanıncaya kadar olağan hayatlarına devam edeceklerini kamuoyunun bilgisine sunarız" dendi.

Survivor All Star'da Heyecan Dorukta: Kırmızı Takım İlk Eleme Adayını Belirlemek Zorunda Survivor All Star'da Heyecan Dorukta: Kırmızı Takım İlk Eleme Adayını Belirlemek Zorunda

Ancak son bilgilere göre Polat çifti yazılı bir açıklama yaparak kaçmadıklarını ve Türkiye'de yaşamlarına devam ettiklerini belirtti. Başsavcılık tarafından başlatılan soruşturma devam ederken, maddi gerçeğin tam anlamıyla açığa çıkarılması için titizlikle çalışılıyor. (mynet)

Editör: Haber Merkezi