Galatasaray'ın Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Kasımpaşa maçının ardından yabancı hakem tartışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Halkbank, milli libero Volkan Döne'yi kadrosunda tuttu Halkbank, milli libero Volkan Döne'yi kadrosunda tuttu

Timur, "Şampiyonluk maçı denilen tarzda bir maçı geride bıraktık. 80'den sonra penaltı kaçırdıktan ve geriye düştükten sonra böyle bir geri dönüş inanılmaz. İnanmışlığın göstergesi. Bunu yine söylemiştik, bu sene şampiyon olacağız. Bütün camiada çok büyük bir inanmışlık, müthiş birlik ve dayanışma var. Buna rağmen kim hak ediyorsa o şampiyon olsun. Bu ayda çok önemli" ifadelerini kullandı.

Yabancı hakem tartışmalarına da değinen Timur, "Yabancı hakemler isteniyorsa buyursun olsunlar. Ancak yabancı hakemin de evine adam gönderirsen, çocuğunu tehdit ettirirsen, AVM'de çevresini sararsan, o zaman yabancı hakem ne yapacak ona bakmak gerek. Bizim için Fenerbahçe'nin teklifi kabuldür. Aylardır söylüyorum, madem yabancı hakemin o anki kararı adil ise, o zaman son 2 sene, 5 sene 10 sene için 3 tane yabancı hakem seçelim. Tüm maçları haftalarca izlesinler. Biz baş üstüne sonucu kabul ediyoruz" şeklinde konuştu.

Timur, ayrıca Fenerbahçe ile oynanacak olan Süper Kupa maçına da değindi ve iç transferlerle ilgili bilgi verdi.

Kaynak: sözcü