Ayrıca, Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin önemli mesajlar veren Erdoğan, Türkiye ile Irak Kürt Bölgesel Yönetimi arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

Terörle mücadele konusunda kalıcı başarının bölgenin güvenliği için kritik öneme sahip olduğunu vurgulayan Erdoğan, ekonomik ilişkilerin de değerlendirildiğini ve Gazze'deki insanlık dramının ele alındığını söyledi.

Özgür Özel "Niye Taksim'e Yürümedi" Sorusuna CHP Yanıt Verdi: Sendikaların iradesine saygı duyduk Özgür Özel "Niye Taksim'e Yürümedi" Sorusuna CHP Yanıt Verdi: Sendikaların iradesine saygı duyduk

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in randevu talebine henüz yanıt verilmediğini ancak bu tür değişim zamanlarında Türkiye'nin yenilikçi ve özgürlükçü bir anayasaya ihtiyacı olduğunu belirtti.

Ayrıca, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin DEM Parti çıkışına da destek verdi ve Anayasa'nın hükümlerinin herkes için geçerli olduğunu vurguladı.

Ekonomiye ilişkin olarak, fahiş fiyatlarla mücadelede yeni tedbirlerin gündemde olduğunu ve vatandaşların refahının temel öncelikleri olduğunu belirten Erdoğan, bu konuda ilgili bakanlıkların çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Fahiş fiyatlarla mücadelede kararlı bir tutum sergileneceğini ve bu konuda taviz verilmeyeceğini vurguladı.

Kaynak: Cumhuriyet