31 Mart Seçimlerinin Kesin Sonuçları Açıklandı 31 Mart Seçimlerinin Kesin Sonuçları Açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Burdur mitinginde yaptığı konuşmada emeklilerin taleplerine dikkat çekti. Hayat pahalılığından kaynaklanan sıkıntıları anlayışla karşıladıklarını belirten Erdoğan, emeklilerden gelen serzenişlere kulak tıkamadıklarını vurguladı.

Erdoğan, emeklilere seslenerek biraz daha sabır ve dayanışma çağrısında bulundu. Ayrıca, enflasyonun tek haneye düşürülmesi gerektiğini ve bunun için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. Özellikle bayram ikramiyelerinin nisanın ilk haftası yatırılacağını duyurdu.

Konuşmasında ayrıca, CHP'nin "para sayma" görüntüleri üzerine de değinen Erdoğan, bu konuda net bir şekilde hesap verilmesi gerektiğini ve şeffaf bir şekilde açıklanması gerektiğini belirtti. CHP'nin genel başkanı ve yöneticilerinin tutumlarına da eleştiri getirdi.

Son olarak, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in darbe açıklamalarına da tepki gösteren Erdoğan, bu tür söylemlerin kabul edilemez olduğunu ve Türk siyasetine zarar verdiğini dile getirdi. Özel'in CHP'li vatandaşlara karşı görevini yerine getirmesi ve milletten özür dilemesi gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması, emeklilerin yaşadığı sıkıntıları dikkate alarak çözüm arayışında olduklarını ve ülkenin içinde bulunduğu zorluklara karşı kararlılıkla mücadele edeceklerini vurguladı.

Kaynak: haber global