Uşak'ta Şiddetli Yağış ve Dolu Hayatı Felç Etti Uşak'ta Şiddetli Yağış ve Dolu Hayatı Felç Etti

Erdoğan, sokak köpekleri sorununa değindi: Mutlaka çözüm bulacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sokak hayvanları sorunuyla ilgili şikayetlerin olduğunu ve bu sorunu çözeceklerini söyledi.

Erdoğan, sokak köpekleri sorununa değindi: Mutlaka çözüm bulacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Dünya İnsan Hakları Günü "İnsanlığın Yüzü" programında güncel konulara değindi.

İsrail'in Gazze'deki sivil yerleşimleri bombaladığını belirten Erdoğan, ABD'nin BM Güvenlik Konseyi'nin Gazze'de ateşkes çağrısını veto ettiğini hatırlattı.

Erdoğan şöyle devam etti: “Böyle adalet olur mu? Adil bir dünya mümkün diyoruz ama ABD ile mümkün değil. ABD İsrail'i destekliyor. Merhaba ABD, bunu nasıl açıklayacaksınız? Küçük Aylan'a karşı olanlara "Biz de size karşıyız" diyoruz.

Sokak köpeği sorunu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan bir çocukla ilgili şunları söyledi: "Sokak köpeklerinden zarar gören halkımızın haklarını korumanın görevimiz olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Sokak hayvanları ile ilgili şikayetlerin giderek arttığının farkındayız. "Geçen gün Ankara'da yaşanan ve bir çocuğumuzun ağır yaralandığı trajik kaza yüreklerimizi dağladı... İnancımızın, kültürümüzün bize dayattığı ilkeler çerçevesinde bu sorunu kesin olarak çözeceğiz. ve şefkat medeniyetimiz."(Dünya)

Editör: Haber Merkezi