CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, TV100 kanalında Erdoğan Aktaş’ın sunduğu programa telefonla bağlanarak CHP’de görevden alınan danışmanlar konusu ve ‘iktidardan para alan gazeteciler’ tartışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Erdem’in yayında cevap hakkını kullandığı sırada bir süre önce disiplin suçu nedeniyle CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan zaman zaman sataşma girişimlerinde bulundu.


CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdem, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde pek çok CHP’li başkanın olduğu il ve ilçede Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’nin oyunun artmasına rağmen Bolu’da 2019 seçimlerinden daha düşük bir oy alındığını hatırlattı.

Erdem ayrıca, ‘Tanju Özcan benim ilkokul 2’inci sınıftan terk olduğuamu iddia etmektedir. Ben böyle bir kişiyle muhatap olamam” diye konuştu.


Programın moderatörü Erdoğan Aktaş ve diğer konukların sorularını yanıtlayan Erdem, Tanju Özcan’ın ise soru sormak istemesi üzerine “Bu kişi benim muhatabım değil” dedi.


Özcan, bunun üzerine “Doğruları söylediğim için mi?” diyerek soru sormak konusunda ısrarını sürdürdü.


Eren Erdem ise bunun üzerine “Hayır yalan söylediğiniz için” yanıtını verdi.

Bursa'da TikTok'ta Çocuğu Kanlar İçindeyken Canlı Yayın Açan Kadın Tutuklandı Bursa'da TikTok'ta Çocuğu Kanlar İçindeyken Canlı Yayın Açan Kadın Tutuklandı


Erdem, Tanju Özcan’a yönelik şu ifadeleri kullandı:


“Bu beyefendi, Atatürk’ün partisinin kapısına koltuk fırlatmış bir beyefendidir. Atatürk’ün partisine, Atatürk’ün makamına saygısızlık yapmış bir beyefendidir.”

Editör: Haber Merkezi