Resmi olmayan sonuçlara göre Uzundere ilçesinde 31 Mart 2024 yerel yönetim genel seçimini kazanan BBP'nin seçim koordinasyon merkezi kalabalık bir grubun taşlı saldırısına uğradı. İçeride bulunanlar taşlardan korunmak için masa ve sandalyeleri pencerelerin önüne koyarak kendilerine kalkan oluşturdu.

Bu sırada gruptan havaya ateş açılması nedeniyle korkulu anların yaşandı. Taş atma sonucu 1'i polis 4 kişi yaralandı. MHP'li olduğu tahmin edilen kalabalığa güvenlik güçleri müdahale ederek dağıttı.



İLÇE SEÇİM KURULU ÖNÜNDE TOPLANAN GRUPA BİBER GAZLI MÜDAHALE

Türkiye'nin en iyi 10 lisesi açıklandı: İlk sırada hangi okul var? Türkiye'nin en iyi 10 lisesi açıklandı: İlk sırada hangi okul var?


Aşkale ilçesinde, iftar saatine kadar seçimlerde önde olduğunu iddia eden Yeniden Refah Partisi adayı Enver Başaran ve bir grup partili, İlçe Seçim Kurulunun bulunduğu Kaymakamlık binası önünde toplandı.  AK Parti aleyhinde slogan atan kalabalığa polis biber gazıyla müdahale etti.

Enver Başaran, partililere sakin olmalarını, burada sabaha kadar demokrasiyi gözetmeye devam edeceklerini, muhalefet dilekçelerini mesai başlayınca seçimlere sunacaklarını söyledi.

Kaynak: karar