Erzurum'un Narman ilçesinde dün akşam meydana gelen üzücü bir trafik kazası, üç kişinin hayatını kaybetmesine ve iki kişinin yaralanmasına neden oldu. Kaza, ilçeye bağlı Gökdağ Mahallesi muhtarı 65 yaşındaki Yusuf Koç'un kullandığı ve plakası henüz tespit edilemeyen bir otomobilin, Kireçli Geçidi'nde dereye yuvarlanmasıyla meydana geldi.

Olay, 2415 metre rakımlı Kireçli Geçidi'nde gerçekleşti. Yusuf Koç'un kontrolündeki araç, yaklaşık 30 metrelik bir yükseklikten dereye düştü. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Kaza yerinde Yusuf Koç, Güven Külekçi (56) ve Veysel Koç (65) hayatını kaybederken, iki yaralı ise Erzurum Şehir ve Atatürk Üniversitesi Araştırma hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazadan sonra sosyal medyada, Kireçli Geçidi'nde tünel yapılması talepleri yükseldi. Kullanıcılar, "Narman Kireçli Geçidi daha kaç can almalı ki tünel yapılması için harekete geçilsin?" şeklinde paylaşımlar yaparak yetkililerden bu tehlikeli geçide çözüm bulmalarını istedi. Kazanın ardından yapılan açıklamalarda, "Canlarımızdan daha önemli olan tünelin maliyeti değil. Artık birileri sesimizi duysun" sözleri dikkat çekti.

Aksaray'ın eski Belediye Başkanı Memiş Akın vefat etti Aksaray'ın eski Belediye Başkanı Memiş Akın vefat etti

Kaynak: karar