Ege Denizi'nde 4.5 Büyüklüğünde Deprem Ege Denizi'nde 4.5 Büyüklüğünde Deprem

Esenyurt'ta Hırsızlık Şüphelisi Gözaltına Alındı: 20 Suç Kaydı Ortaya Çıktı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt'ta işyerlerinden gerçekleşen hırsızlık vakalarına karışan bir şüphelinin peşine düştü. Yapılan çalışmalar neticesinde şüphelinin kimliği belirlendi ve gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin 20 farklı suç kaydına sahip olduğu ortaya çıktı.

Esenyurt'ta 22-29 Kasım tarihleri arasında meydana gelen işyeri hırsızlıklarını araştıran İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarını detaylı bir şekilde inceledi. Bu çalışmalar sonucunda, 22 Kasım'da Yenikent Mahallesi'ndeki bir kafeden 750 lira çalan ve 29 Kasım'da Sultaniye Mahallesi'nde bir telefoncudan cep telefonu çalan şüphelinin F.Ç. olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan F.Ç., emniyette yapılan incelemelerde 20 farklı suç kaydına sahip olduğu tespit edildi. Şüpheli, işlemlerinin ardından "hırsızlık" suçundan adliyeye sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şüphelinin 20 farklı suç kaydıyla ilgili daha önceki faaliyetlerini de inceleyerek, soruşturmayı genişletme kararı alabilir.(haberler.com)

Editör: Haber Merkezi