İstanbul'un Esenyurt ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir iş yerine yapılan silahlı saldırı sonucunda bir kadın hayatını kaybetti. Saat 19.00 sularında Fatih Mahallesi, Ünverdi Caddesi'nde gerçekleşen saldırıda, motosikletle gelen saldırganlardan biri iş yerinin önüne gelerek içeride bulunan Murat D. ve Sema D.'ye silahla ateş etti. Saldırı sonucunda Murat D. ve Sema D. ağır yaralandı.

Rusya'da terör saldırısı düzenleyen şahıs Bodrum'da yakalandı Rusya'da terör saldırısı düzenleyen şahıs Bodrum'da yakalandı

Olayın ardından saldırganlar, geldikleri motosikletle hızla olay yerinden kaçtı. Saldırganların kaçarken havaya da ateş açtığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Ne yazık ki, hastaneye kaldırılan Sema D., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Murat D.'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Polis, saldırganları yakalamak için geniş çapta bir operasyon başlattı.

Kaynak: DHA