Esenyurt'taki Tekel Bayisi Cinayetinde Şok İddia: Aile, 3 Milyon TL Karşılığında Şikayetini Geri Çekti

Esenyurt'ta 28 Temmuz'da gerçekleşen ve iki kişinin hayatını kaybettiği tekel bayisi saldırısında, 20 yaşındaki Batuhan Bayındır'ın ailesinin olayla ilgili şikayetini geri çektiği çarpıcı bir iddia olarak ortaya çıktı. Dava avukatı Kerim Bahadır Şeker, ailenin 3 milyon TL karşılığında şikayetini geri aldığını belirtti.

TV100'den Rojda Altintaş'ın haberine göre, saldırıda hayatını kaybeden Batuhan Bayındır'ın ailesine 3 milyon TL ödendiği ve bu karşılığında şikayetin geri çekildiği öne sürüldü.

Tokat’ta bir evde patlama : 4 yaralı Tokat’ta bir evde patlama : 4 yaralı

Davada yer alan avukat Erzan, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Öğrenmiş olduğumuz bilgilere göre 3 milyon TL, ölen Batuhan Bayındır'ın aile yakınlarına verilmiş. 3 milyon TL karşılığında da hesabına yatırıldıktan sonra dosyadan şikayetleri geri çekilmiş."

Ayrıca, aileye verilen paranın yanı sıra iki ev, bir kamyonet ve bir araba gibi mal varlıklarının da olduğu belirtildi. Aynı haberde, benzer bir teklifin diğer hayatını kaybeden Yunus Emre Erzan'ın ailesine de yapıldığı iddia edildi.

Olay, 29 Temmuz gecesi Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ndeki bir tekel bayisine düzenlenen silahlı saldırı sonucunda yaşanmıştı. Saldırıda Batuhan Bayındır ile Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken, Yusuf Erzen yaralanmıştı. Polis ekipleri, olayın ardından kaçan saldırganları yakalamak için soruşturma başlatmıştı. İki ay önce aynı tekel bayisine benzer bir saldırı düzenlendiği ancak olayın ölümle sonuçlanmadığı belirtilmişti.(KARAR)

Editör: Haber Merkezi