Eski eşi Pelin Ceylan’ı tabancayla katleden Mehmet Eroğlu, tutuklu yargılandığı davanın duruşmasında tanık beyanını yalanlayarak kendisini savundu. Eroğlu, "Ben oradan koşarak uzaklaşmadım. Yürüyerek gittim. 25 yıl evli kaldım, karıma bir kez bile şiddet uygulamadım" diye konuştu.

Ankara’da eski eşi Pelin Ceylan’ı (47) tabancayla katleden Mehmet Eroğlu’nun yargılandığı davanın Ankara 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmasına, tutuklu sanık Mehmet Eroğlu ile avukatlar katıldı. Mahkeme başkanı dava dosyasına gelen evrakı okumasının ardından tanık S.B.’ye söz verdi.

"İLK MÜDAHALEYİ YAPMAYA ÇALIŞTIM"

Olay gününü anlatan tanık S.B. şu ifadelere yer verdi:

"Kahvedeki vatandaşlar dışarı çıktı. 5-10 dakika sanık kimseyi yanına yaklaştırmadı. Maktulün başında bekledi. Sonra koşarak kaçtı. Biz de yaralı kadının yanına gittik. İlk müdahale yapmaya çalıştım. Maktulü alıp taksimin arka koltuğuna yatırdım sonra hastaneye gittik."

Hatay Reyhanlı da Vatandaşlar Sandık Başına Gitti Hatay Reyhanlı da Vatandaşlar Sandık Başına Gitti

'KOŞARAK KAÇMADIM'

Tanık beyanına karşı söz alan sanık Eroğlu da tanığın sözlerinin gerçek olmadığını iddia ederken, öldürdüğü eski eşi Pelin Ceylan’a bir kez bile şiddet uygulamadığını iddia ederek, "Ben oradan koşarak uzaklaşmadım. Yürüyerek gittim. 25 yıl evli kaldım, karıma bir kez bile şiddet uygulamadım" dedi.(Karar)

Editör: Haber Merkezi