Eskişehir'de yaşanan şiddet olayında, eşine eziyet ettiği ve cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Nevzat Ç. (39) adlı şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından 'eşe karşı eziyet, kasten yaralama ve cinsel saldırı' suçlarından tutuklandı. Mağdur Şükran Ç. (31) ise vücudunda birçok morluk oluştuğu için hastaneye kaldırıldı ve ardından 2 çocuğuyla birlikte kadın sığınma evine yerleştirildi.

Ege Denizi'nde 4.5 Büyüklüğünde Deprem Ege Denizi'nde 4.5 Büyüklüğünde Deprem

Olay, Odunpazarı ilçesi 71 Evler Mahallesi'nde gerçekleşti. İki çocuk annesi Şükran Ç., evden çıkıp bir alışveriş merkezine gittiği sırada yaşananlarla ilgili polise başvurdu. Sağlık kontrolü sırasında vücudunda morluklar tespit edilen Şükran Ç., eşi Nevzat Ç.'nin kendisine eziyet ettiğini, sürekli dövdüğünü ve cinsel saldırıda bulunduğunu belirtti. Şükran Ç., 9 yıldır aynı eziyeti yaşadığı için evden kaçtığını ifade etti.

Şüpheli Nevzat Ç., suçlamaları reddetse de savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi ve tutuklandı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, mağdur kadının sağlık durumunun önemine vurgu yapılarak, şüphelinin soruşturmasının devam ettiği belirtildi. Mağdurun durumunun Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Şiddet Önleme Merkezi'ne bildirildiği ve çocuklarıyla birlikte koruma altına alındığı kaydedildi.

Kaynak: Dha