Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri için imza töreni düzenledi Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri için imza töreni düzenledi

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren F.Bahçe, geçici transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna kattı. Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü'ye imza atan Kanaryalar, bu süreçte elindeki oyunculardan da oldukça verim aldı.

Stoper rotasyonundaki eksiklikler nedeniyle formayı Jayden Oosterwolde'ye devreden İsmail Kartal, genç oyuncunun performansından memnun. Avrupa'nın en büyük kulüpleri bile Oosterwolde'u takip ediyor. Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler'in haberine göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, Hollandalı isme 20 milyon euro ödedi. Ancak F.Bahçe oyuncunun satılması taraftarı değil.

Öte yandan gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgiye göre; F.Bahçe, Jayden Oosterwolde'u 7 milyon euro ve üzeri bir bedele satması halinde, anlaşmaya göre karın yüzde 30'unu Parma'ya ödeyecek.

Fenerbahçe'nin 2022-2023 sezonunda 6 milyon euro karşılığında Parma'nın kadrosuna kattığı Jayden Oosterwolde, bu sezon Çubuklu formasıyla 19 maçta forma giydi.

Kaynak: karar