Farah Zeynep Abdullah Mahkemede İfade Verdi: Musa Orhan'a Hakaret İddiaları Ortaya Çıktı

İstanbul Adalet Sarayı'nda bugün gerçekleşen duruşmada ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, yapımcı Musa Orhan'a hakaret ettiği iddialarıyla ilgili mahkemede ifade verdi. Mahkeme salonunda gerçekleşen duruşmaya, basın mensupları ve hayranları yoğun ilgi gösterdi.

Birce Akalay Cannes'ın onur konuğu Birce Akalay Cannes'ın onur konuğu

Abdullah, savunmasında iddiaları yalanlayarak, "Bu tür spekülasyonlar ve iftiralar beni derinden yaralamaktadır. Musa Orhan'a karşı herhangi bir hakarette bulunmadım. Sadece mesleki anlaşmazlıklarımız oldu, ancak bunlar hiçbir zaman kişisel bir düzeye taşınmadı" dedi.

Musa Orhan'ın avukatları ise müvekkillerinin şahsi haklarına saldırıda bulunulduğunu ileri sürerek, Abdullah aleyhine dava açtıklarını belirtti. Mahkeme, tarafların avukatlarının savunmalarını alarak duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Sosyal medyada hızla yayılan bu gelişme, hayranlarını ikiye böldü. Kimi destekçiler Farah Zeynep Abdullah'ın masumiyetini savunurken, kimi ise Musa Orhan'a yapılan iddiaların üzerine gitmeye devam etti. Mahkeme sürecinin nasıl ilerleyeceği ve sonuçların ne olacağı, merak konusu olmaya devam ediyor.(haberler.com)

Editör: Haber Merkezi