Fatih Terim 'Gizli Fon' Davasında Sessizliğini Bozdu: 'Bu Fon İçin Kimse Benden Para İstemedi'

Galatasaray'ın Efsane İsmi Fatih Terim, "Gizli Fon" Davasında Sessizliğini Bozdu

GSYİAD Yılın Sporcusu Ödül Töreni Gerçekleşti GSYİAD Yılın Sporcusu Ödül Töreni Gerçekleşti

Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, "Gizli Fon" davasında mahkemeye verdiği ifadesinde iddialara açıklık getirdi. Bankacı Seçil Erzan'ın, Galatasaraylı eski futbolcuları kandırarak gerçekleştirdiği dolandırıcılık olayıyla ilgili Terim, dosyadaki fonla hiçbir bağlantısı olmadığını savundu.

Halk TV'nin haberine göre, Terim'in dava dosyasındaki ifadesinde, "Ben uzun yıldır teknik direktörlük yaptım. Son bir yıldır dinleniyorum. Seçil Erzan ile yaklaşık 5-6 yıldır tanışmaktayım. Hatırladığım kadarıyla 11 yıldır da Denizbank müşterisiyim. Ben yoğunluğumdan dolayı takip edemiyorum, bankaya hiç gitmedim. Dosyadaki fon ile uzaktan yakından alakam yok. Bu fon için kimse benden para istemedi. Bu fon için Seçil Erzan'a hiç para vermedim. Erzan olayını duyunca paramı eşimin hesabına aktardım" dedi.

Dava süreci devam ederken, Arda Turan'ın ve Seçil Erzan'ın ifadeleri ile Turan'ın mahkemeye sunduğu yazışma ve videolar gündemdeki yerini koruyor. Galatasaray camiasını sarsan bu olayla ilgili olarak kamuoyu merakla gelişmeleri bekliyor.(Karar)

Editör: Haber Merkezi