Kırklareli'nde 'şike' operasyonu: Teknik direktör ile kaleci gözaltında Kırklareli'nde 'şike' operasyonu: Teknik direktör ile kaleci gözaltında

Fenerbahçe, Atatürk'ü Anma Töreniyle Unutulmaz Bir Günde Bir Araya Geldi

10 Kasım 2023 tarihinde, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümünde, Fenerbahçe Kulübü geleneksel anma törenini Dolmabahçe Sarayı'nın açıklarında düzenledi.

Fenerbahçe Kulübü, bu anlamlı günde düzenlenen etkinliğe, Başkan Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Yönetim Kurulu Üyeleri, üyeler, sporcular ve teknik ekiplerle katılım sağladı. Kadıköy'de bulunan Eminönü-Karaköy Şehir Hatları İskelesi'nden Türk bayrakları ve Fenerbahçe bayraklarıyla donatılmış vapurla Dolmabahçe Sarayı'na doğru yapılan bu dördüncü kez düzenlenen anma töreni, büyük bir katılım ve duygu dolu anlarla gerçekleşti.

Anma töreninde, saat 9'u 5 geçe siren sesleri eşliğinde Dolmabahçe Sarayı açıklarında Atatürk'e saygı duruşunda bulunuldu. Beyaz ve kırmızı karanfiller suya bırakılarak, günün anlam ve önemine vurgu yapıldı. Ardından, İstiklal Marşı hep bir ağızdan söylendi ve duygular anı defterine yazılarak ifade edildi.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Atatürk'ü anma ve Dolmabahçe Sarayı'nın önemi hakkında duygusal bir konuşma yaparken, başkan vekili Erol Bilecik ve genel sekreter Burak Çağlan Kızılhan da özel mesajlarla Atatürk'ü minnetle andıklarını belirtti.

Anma töreninin sonunda, vapur içerisinde Atatürk'ün sevdiği şarkılar canlı olarak seslendirilirken, katılımcılara Fenerbahçe bayrakları, Türk bayrakları ve Nutuk kitabı hediye edildi. Fenerbahçe camiası, Atatürk'ü saygı ve özlemle anmaya devam ederken, kulübün temsil ettiği değerlere olan bağlılığı da bir kez daha vurgulandı.* (Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi