Fenerbahçe, 10 yıllık şampiyonluk hasretini sona erdirmek için büyük bir adım atarak ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu göreve getirdi. Mourinho yönetiminde yaz transfer dönemine güçlü bir giriş yapmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, dünya çapında tanınmış oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Bu bağlamda Fenerbahçe'nin gündeminde, Tottenham Hotspur'un yıldız oyuncusu Heung-min Son yer alıyor.

Jose Mourinho'nun Tottenham'da teknik direktörlük yaptığı dönemde Heung-min Son ile çalışmış olması, bu transfer ihtimalini güçlendiren faktörlerden biri olarak gösteriliyor. Mourinho'nun, Tottenham'da bir yıllık sözleşmesi kalan 31 yaşındaki Güney Koreli yıldızı kadrosuna katmak istediği belirtiliyor. Heung-min Son, Mourinho'nun Tottenham'daki döneminde 70 maça çıkmış ve bu karşılaşmalarda 29 gol ve 25 asistlik etkileyici bir performans sergilemişti.

EURO 2024'te Şampiyon İspanya EURO 2024'te Şampiyon İspanya

Şu ana kadar Fenerbahçe ile Tottenham arasında resmi bir temasın gerçekleştiği belirtilmiyor. Ancak, Fenerbahçe'nin Heung-min Son'a olan ilgisi net bir şekilde ifade ediliyor ve bu transferin gerçekleşmesi durumunda sarı-lacivertlilerin kadrosuna büyük bir güç katacağı düşünülüyor. Fenerbahçe taraftarları, Mourinho'nun önderliğinde yapılacak bu tür büyük transferlerle şampiyonluk hedeflerine ulaşmayı umut ediyor.

Kaynak: Karar