Fenerbahçe Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulu hareketli bir şekilde başladı. Aziz Yıldırım ve Ali Koç, 6 yıl sonra yeniden karşı karşıya geldi. Başkan adaylarından Ali Koç ve yönetim listesindeki isimler kongre divan başkanlığı için Vefa Küçük'ü önerirken, diğer başkan adayı Aziz Yıldırım ve yönetim listesindeki isimler ise Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu'nu önerdi.

Yapılan oylama sonucunda kongre divan başkanlığına Vefa Küçük seçildi. Bu seçim sonucu, kongrede ibrenin Ali Koç'tan yana olduğu yönünde yorumlandı. Ardından genel kurul başladı ve yönetim kurulu ile denetim kurulu faaliyet raporları okundu. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile denetim kurulunun ibra edilmesi üyelerin oylarına sunuldu.

Aziz Yıldırım ve ekibi, Başkanvekili Erol Bilecik'in konuşması esnasında sahneye çıktı. Bilecik'in konuşması yarıda kalırken, Yıldırım'ın kürsüye gelmesiyle gerilim arttı. Kongre divan başkanı Vefa Küçük, Yıldırım'ın konuşmasına izin vermediğini belirtirken, Yıldırım da tepki gösterdi ve kongreyi terk etti.

Trabzonspor Paul Onuachu için kararını verdi! Trabzonspor Paul Onuachu için kararını verdi!

Aziz Yıldırım'ın kongreyi terk etmesinin ardından Vefa Küçük, Yıldırım'ın davranışına sitem etti. Yıldırım'ın ofisinde basın açıklaması yapacağı duyuruldu. Bu gelişmeler, Fenerbahçe genel kurulunda yaşanan gerginliği ve hareketliliği yansıtıyor.

Kaynak: KARAR