UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe, Yunanistan'ın güçlü temsilcisi Olympiakos'u ağırlıyor. İlk maçta 3-2 mağlup olan sarı-lacivertliler, Ülker Stadı'nda avantaj arayacak.

Mücadelede Fenerbahçe'nin ilk 11'inde Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, ve Dzeko'nun sahaya çıkması bekleniyor. Yedek kulübesinde ise İrfan Can Eğribayat, Doğukan, Bonucci, Çağlar, Krunic, Zajc, Mert Hakan, Zeki, Kent, Cengiz, King ve Batshuayi yer alacak.

Ancak Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Jayden Oosterwolde ile Mert Hakan Yandaş mücadelede forma giyemeyecekler. Joshua King'in durumu ise maç saatinde teknik ekip tarafından değerlendirilecek.

Bu karşılaşma, Fenerbahçe için sadece bir galibiyetin değil, aynı zamanda yarı finale yükselme umudunun da maçı olacak. Ancak rakip Olympiakos'un da formda olduğu unutulmamalı. Fenerbahçe, taraftarının desteğiyle birlikte bu önemli maça hazırlanıyor.

Konyaspor'da Fahrudin Ömerovic İle Yollar Ayrıldı Konyaspor'da Fahrudin Ömerovic İle Yollar Ayrıldı

Bu sezon Olympiakos ile oynadığı maçlarda galibiyet elde edemeyen Fenerbahçe, avantajlı bir skorla sahadan ayrılmak için mücadele edecek.

Maçın hakemi Alman Tobias Stieler olacak ve müsabaka EXXEN platformundan naklen yayınlanacak.

Kaynak: haber global